În loc de pregătiri de a deschide sezonul estival de 1 Mai, specialiștii din domeniu caută soluții despre relansarea turismului prin webinarul „Please… Disturb!“

Turiști la Vama Veche de 1 Mai. FOTO Adrian Boioglu

Suntem un popor renumit pentru ospitalitate, chiar dacă uneori renumele nu reflectă întocmai situația din teren. Webinarul Please… Disturb! ne pune în fața realității cu ajutorul a trei invitați de marcă din domeniul hotelier: Cristina Huzum, Octavian Moldovan și Horia Szabo.

Săptămâna care în mod normal marca deschiderea sezonului la mare, începe cu discuții despre „relansarea” activității hoteliere, privind obiectiv ce se întâmplă cu turismul de business și dacă mai putem vorbi de salvarea celui de leisure în lunile imediat următoare, teoretic luni de concediu.

Webinarul va fi moderat de Silvia Ion – managing partner Horeca Insight și se desfășoară pe 27 aprilie de la ora 17.00 pe platforma Zoom. Participarea este gratuită, iar pentru înscrieri, formularul este disponibil AICI.

„Se pare că momentan suntem aliniați la startul unei noi curse, una cu prea multe necunoscute. Vestea bună este că hotelierii din România au puterea și experiența să răspundă acestei noi provocări. Vor împărtăși luni, 27 aprilie din strategiile care pot face diferența între a privi decăderea unei industrii sau a pune umărul la renașterea ei – de data aceasta vor fi ei oaspeții noștri“, spun inițiatorii webinar-ului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*