A fost lansat proiectul Open Ideas Box prin care se caută idei de salvare a turismului românesc

Bărci de pescuit în Delta Dunării. FOTO AMDTDD
Bărci de pescuit în Delta Dunării. FOTO AMDTDD

Alianța Pentru Turism (APT) îi invită pe toți cei care activează în acest domeniu grav afectat de pandemia de coronavirus, să participe la o sesiune „Open Ideas Box“. Fiecare poate să se implice și să își exprime propria viziune prin care viitorul turismului românesc poate fi salvat.

Prin Open Ideas Box, un proiect pentru a da o nouă șansă acestei industrii, Alianța Pentru Turism dorește să colecteze propunerile privind susținerea turismului românesc. Acestea trebuie încadrate la un subiect și un sector. Cei care au propuneri pentru subiecte diferite și/sau sectoare diferite, este nevoie de completarea mai multor formulare.

„Astăzi turismul mondial traversează o criză fără precedent, cu un impact care va schimba radical modul în care această industrie va arăta începând cu anul 2020. Este evident că forma pe care o va lua această industrie va fi diferită, mult schimbată – lumea spune că nimic nu va mai fi că înainte. Pentru a face această schimbare e nevoie de un demers comun, de o colectare a ideilor bune, a ideilor inovative, de argumentare a lor, de o muncă intensă de informare, evaluare, selecție, analiză și comparații prioritari“, spun reprezentanții Alianței Pentru Turism.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. In primul rând pachete cu All inclusiv care prind cel mai bine
  Scăderea prețurilor la cazare-masa-servicii
  Promovare in agențiile din UE și nu numai
  Reducere de taxe către tot ce înseamnă turism
  Îndrumare și consiliere către toți proprietarii de unități turism,mulți in special cei cu pensiuni fac turism ,,după ureche” fără a investi in personal calificat și cu experiența necesară
  Încetarea acordării de stele locațiilor de turism care de fapt nu corespund standardelor
  -Sunt multe probleme reale,le știu prin natura serviciului de șofer autocar prin care am fost cazat la sute de unități din întreaga țara și din experiența de fost lucrător in unități de turism și alimentație publica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*