Conferința Naţională a Ghizilor de Turism va avea loc anul acesta atât online cât și offline, de Ziua Internațională a Ghidului de Turism

Conferința Naţională a Ghizilor de Turism va avea loc anul acesta atât online cât și în teren. FOTO ProGuide

Conferința Națională a Ghizilor de Turism va avea loc anul acesta în perioada 20 – 21 februarie, evenimentul urmând să aibă o componentă online, pe Zoom, cât și offline, de Ziua Internațională a Ghidului de Turism – 21 februarie. Tema anului este „Copiii, protectori ai patrimoniului cultural”.

Evenimentul este organizat de Asociația Profesională a Ghizilor de Turism ProGuide și este deschis tuturor ghizilor de turism atestați, care pot participa prin înscriere accesând https://forms.gle/TfpLqBh3MDWrZa2d7, unde sunt toate detaliile conferinței.

La eveniment vor participa secretarul de stat în Ministerul Economiei, Administrației și Turismului, Valentina Saygo, și primarul Iașului, Mihai Chirica.

„Asociația Profesională a Ghizilor de Turism ProGuide a luat ființă în decembrie 2019, cu scopul de a reprezenta, promova, apăra și susține interesele profesionale, economice, tehnice și juridice ale membrilor săi, prin acțiuni coordonate la nivel național, european și mondial. Rezultatul acțiunilor noastre nu se limitează doar la membrii asociației însă unele beneficii da”, spun reprezentanții ProGuide.

Programul zilei de 20 februarie, online, este:

  • 10.00 – 11.00 Valentina Saygo, secretar de stat Ministerul Economiei, Administrației și Turismului;
  • 11.00 – 11.15 Mihai Chirica, primarul municipiului Iași;
  • 11.30 – 12.30 de vorbă cu turoperatorii. La această secțiune au confirmat prezența Alin Burcea – Paralela 45, Valeriu Ștefan – Romania Adventures by VMD, Dan Penciu – TravelMaker, Alexandru Ujupan – Carpathian Travel Center;
  • 13.00 – 14.00 Training: Cum să-ți construiești prezența online în 2021. Trainer Alex Vlad Peneș – GrowMaster Academy,  tombolă cu premii.
  • 14.00 – 15.00 Prezentare aplicație “Tripi” pentru tururi (în limba engleză). Aplicaţia se utilizează pe smartphone, nu necesită conexiune la internet sau telefon pentru utilizare.
  • 15.15 – 15.30 Dragoș Marian Rădulescu CEDES, despre pregătirea ghizilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*