#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la spectacolul “Sunt un orb” cu Horațiu Mălăele, de la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Actorul Horațiu Mălăele, joacă la Brașov. FOTO Arhiva Personală HM
Actorul Horațiu Mălăele, joacă la Brașov. FOTO Arhiva Personală HM

Un spectacol cu Horațiu Mălăele poate fi urmărit în această lună la Brașov. Show-ul “Sunt un orb” este programat pe data de 17 martie, de la ora 18.30, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Redacția GoNEXT are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată.  3 invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 13 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

“Sunt un Orb” este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație. Vino, vezi, rămâi încântat!

Bilete pentru acest spectacol pot fi cumpărate de aici.

Afișul spectacolului Sunt un orb

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*