Turismul din Grecia este în creștere și a adus în plus aproximativ 16 miliarde de euro în anul 2018

Acropole, Atena, Grecia. FOTO Dias12
Acropole, Atena, Grecia. FOTO Dias12

Turismul este în creștere în Grecia, principalii clienți fiind germanii. Veniturile înregistrate în 2018 în acest segment au crescut cu câteva miliarde bune de euro față de anul precedent.

Potrivit ANAT România, 30,1 milioane de turiști a înregistrat Grecia anul trecut, ceea ce înseamnă o creștere cu 10,8% fata de 2017. Această creștere a majorat veniturile din turism în Grecia cu 18,2%, până la 16 miliarde de euro.

Cei mai multi vizitatori străini care au ajuns în Grecia au venit din Germania, fiind vorba de 4,4 milioane de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*