Tarife speciale pentru zborurile Turkish Airlines de la Constanța către destinații din Asia sau Statele Unite

Destinații Turkish Airlines Constanța. FOTO Turkish Airlines
Destinații Turkish Airlines Constanța. FOTO Turkish Airlines

Turkish Airlines oferă în aceste zile prețuri promoționale la zborurile cu plecare de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța.

Noile tarife sunt disponibile pe www.turkishairlines.com, iar printre destinații se numără Guangzhou, Beijing, Bangkok, Phuket, Male, Antananarivo, Mauritius, Seychelles, Atlanta și Miami.

Prețul unui bilet de avion dus-întors de la Constanța la Istanbul este de 99 Euro, în timp ce zona Guangzhou poate fi văzută la doar 498 Euro. Un zbor către capitala Chinei, Beijing, costă 468 Euro, iar o călătorie către Bangkok, Tailanda și înapoi este 539 Euro.

Și prețurile pentru destinații din Statele Unite sunt reduse acum. Un bilet Constanța – Miami (dus întors) costă 488 Euro, iar biletul pentru Atlanta, Georgia este 699 Euro.

Cine preferă o vacanță în Seychelles plătește pentru transportul cu avionul 698 Euro, iar în Mauritius îți poți face vacanța cu 599 Euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*