Bogdan Trif, propus pentru fotoliul de Ministru al Turismului în Guvernul Dăncilă

Bogdan Trif, propus la Ministerul Turismului. FOTO GNM
Bogdan Trif, Ministrul Turismului. FOTO GNM

Lista viitorului cabinet Dăncilă a apărut “pe surse”, iar printre numele vehiculate se numără și acela al unui nou ministru al Turismului.

UPDATE: Bogdan Trif este propunerea PSD pentru scaunul lăsat liber de constănțeanul Mircea Titus Dobre.

Trif este președintele interimar al PSD Sibiu, iar în prezent lucrează ca și Comisar General al Gărzii Naționale de Mediu.

Bogdan Trif este născut în anul 1977 la Sibiu. Activitatea sa profesională este legată de Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, dar Complexul Național Muzeal Astra, acolo unde a fost consilier de Marketing.

Viitorul ministru este licențiat în Drept și Agronomie.

Componența noului Guvern a fost stabilită 26 ianuarie, urmând ca pe data de 29 ianuarie să fie învestiți noii miniștri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*