FOTO România – ţară-parteneră și invitat de onoare pentru prima dată la FESPO Zürich 2018

România deține pentru prima dată calitatea de țară parteneră și de invitat de onoare la Târgul Internațional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveția, cu un număr de 60.000 de vizitatori și 600 de expozanți, ce se desfășoară în perioada 25 – 28 ianuarie 2018.

Ministerul Turismului promovează destinațiile turistice  atractive ale României la acest târg în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafață totală de 130 mp, ce are ca element fundamental o replică a porții de intrare în cetatea Alba Carolina, marcând în acest fel importanța istorică a Anului Centenarului.

Cei care trec pragul standului României vor avea ocazia de a face o incursiune în timp, asistând la prezentări, atât pe suport informațional cât și pe suport video, a celor mai importante momente istorice relevante pentru împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire. Sigla Centenarului se va regăsi de asemenea pe toate suporturile de comunicare ale României de la Târgul Internațional de Turism FESPO 2018.

Programul în cadrul standului național cuprinde acţiuni de promovare a României ca destinație turistică precum: evenimente de tip business to business, seri tradiționale româneşti, momente artistice de dans și muzică populară oferite de Ansamblul Transilvania dar și de maestrul Nucu Pandrea.

Ministerul Turismului își propune ca, împreună cu expozanții din standul național, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-și petrece vacanțele: pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear și wellness.

Delegația Ministerului Turismului în Elveția va fi condusă de Secretarul de Stat Bogdan Tomoiagă. Demnitarul va avea întrevederi oficiale cu reprezentanți din domeniul turismului, atât din sistemul public cât și din cel privat.

Participarea la această manifestare oferă şansa țării noastre de a se bucura de o vizibilitate crescută pe piaţa elveţiană, prin ampla campanie de comunicare ce a început încă din luna noiembrie a anului 2017 și va continua pe timpul derulării evenimentului. Destinația turistică România este prezentată și în catalogul oficial al târgului, ce va fi tipărit într-un număr mare de și va fi distribuit cu titlu gratuit tuturor vizitatorilor târgului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*