Peștele bine prăjit cu o garnitură de legume și un strop de lămâie. Așa ne îmbie localitatea tulceană Sulina să o vizităm în aprilie.
Festivalul Scrumbiei va avea loc în acest an între 21 și 23 aprilie.
“Vom avea ocazia să descoperim o parte din bucătăria dobrogeană, care este recunoscută pentru diversitatea preparatelor din pește dar și pentru multitudinea felurilor în care se prepară fiecare fel de mancare”, spun organizatorii.
Dacă vrei să-ți demonstrezi măiestria culinară sau doar să afli mai multe despre acest festival, poți să suni la 0749 321 492
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Primăria Municipiului Chișinău împreună cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova au semnat în cursul zilei de 27 februarie, un Acord de Colaborare în vederea dezvoltării proiectelor din domeniul turismului receptor și promovării imaginii …
Aeroportul din Timișoara este al doilea aeroport din România pe care vor opera zboruri Eurowings. În primă fază este vorba de trei zboruri săptămânale, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Eurowings continuă să …
Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea, se extinde și mai mult în 2022. De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, cei care …
Be the first to comment