Peștele bine prăjit cu o garnitură de legume și un strop de lămâie. Așa ne îmbie localitatea tulceană Sulina să o vizităm în aprilie.
Festivalul Scrumbiei va avea loc în acest an între 21 și 23 aprilie.
“Vom avea ocazia să descoperim o parte din bucătăria dobrogeană, care este recunoscută pentru diversitatea preparatelor din pește dar și pentru multitudinea felurilor în care se prepară fiecare fel de mancare”, spun organizatorii.
Dacă vrei să-ți demonstrezi măiestria culinară sau doar să afli mai multe despre acest festival, poți să suni la 0749 321 492
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
În urma monitorizărilor efectuate de ONG Mare Nostrum pe 1.5% din suprafața totală a plajelor românești, au fost identificate 12.278 deșeuri, cu 6.000 elemente mai puțin decât în luna octombrie a anului trecut. Și de …
Localitatea Valea Viilor a fost gazda unui festival dedicat compozitorului sibian, Marțian Negrea, fiu al satului. La marea sărbătoare a participat și ministrul Turismului, Bogdan Trif. Sărbătoarea de anul acesta a fost sub semnul Centenarului, …
Marea Neagră e frumoasă, dar extrem de periculoasă. De aceea, atunci când vrem să intrăm în apă, trebuie neapărat să ținem cont de steagurile arborate în punctele de salvamar. Steagul roșu cu galben înseamnă că …
Be the first to comment