FOTO Clubul Presei de Turism FIJET România și-a ales noua conducere

Alegeri la Clubul Presei de Turism. FOTO Facebook CPT
Alegeri la Clubul Presei de Turism. FOTO Facebook CPT

Asociația care reprezintă FIJET în România, Clubul Presei de Turism a avut zilele trecute Adunarea Generală. Cu această ocazie a fost aleasă noua structură de conducere.

În urma voturilor membrilor, Ștefan Baciu a primit titlul de președinte. Funcțiile de vicepreședinți sunt asigurate de Traian Bădulescu, Grig Bute, Constantin Dumitru și Gabriela Țigu.

Dan Anghelescu a primit funcția de secretar general, în timp ce Doina Constantinescu a fost aleasă trezorier. Petru Frăsilă este și el membru.

Conform statutului, “Clubul Presei de Turism” este o asociație profesională, înființată în decembrie 2007, independentă, care reunește jurnaliști specializați în domeniul turismului.

Clubul Presei de Turism este afiliat FIJET – Federația Internațională a Jurnaliștilor de Turism, condusă de Tijani Haddad. Una dintre cele mai cunoscute activități ale organizației este acordarea premiului “Mărul de Aur” pentru excelența în turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*