FOTO Un nou restaurant de lux pe malul lacului Tăbăcărie din Constanța. B’Arca Restaurant – o investiție a fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir și a lui Nicușor Barbu

Aspectul fostei Case Tulcene s-a schimbat radical. FOTO Cătălin SCHIPOR

Investitorii de pe litoral încep să se orienteze și spre zona mai uitată din zona Constanței – Satul de Vacanță. O investiție importantă a schimbat total malul Lacului Tăbăcărie: fosta casă Tulceană s-a transformat în B’Arca, un restaurant cu specific pescăresc.

Casa Tulceană era cunoscută de toți constănțenii, dar și de turiștii care frecventau Satul de Vacanță din Constanța înainte de 1989 datorită faptului că era construită altfel și într-o locație mai specială față de celelalte: pe malul Lacului Tăbăcărie, circular și cu vedere la lac. Ulterior și-a schimbat numele în Histria, iar omul de afaceri care o deținea a tot amânat momentul să investească în ea.

În cursul anului 2017, după multe insistențe, locația a fost cumpărată de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir și proprietarul hotelului Zodiac din Constanța, Nicușor Barbu.

„Urmează să vedeți cel mai bun restaurant unde se vor servi preparate de excepție făcute de cei mai buni bucătari. Va fi amenajat și un ponton pe apă pentru toți cei care vor trece pragul acestei locații“ a declarat Nicușor Barbu pentru jurnaliștii GoNEXT.

Lucrările la locație au început din octombrie 2017. Pe partea de dotări au fost accesate fonduri europene pentru echipamente de ultimă generație. Restaurantul B’Arca este o locație de lux, cu preparate de înaltă clasă, dar și cu prețuri pe măsură, spun investitorii.

Acum se lucrează și la obținerea de autorizații pentru amplasare pe apă a unor pontoane cu mese,astfel încât clienții să poată servi preparatele pe bază de pește într-un mediu acvatic. Locația urmează să fie inaugurată oficial în luna mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*