La Mahmudia, în Delta Dunării, se ține Festivalul Diversității

Mahmudia este gazda Festivalului Diversității

Asociația Culturală Centrul Cultural Delta Dunării și Primăria Mahmudia organizează în perioada 27-28 iulie, Festivalul Diversității Mahmudia – Delta Dunării – Ediția a- II-a.

Proiectul are ca scop promovarea culturii naționale, a valorilor tradiționale locale (cântece, dansuri, port popular, meșteșuguri, gastronomie), promovarea turismului cultural al acestei zone mirifice a țării noastre, Delta Dunării.
Având în vedere cele de mai sus, s-au conturat următoarele activități ale proiectului:

  • Organizarea de tururi de vizitare a obiectivelor turistice din localitate, 27 iulie – începând cu ora 15.00, se vor organiza vizite la diferite obiective turistice din Mahmudia.
  • Organizarea și desfășurarea spectacolului în ziua de 28 iulie la care vor participa atât ansambluri și trupe de dans din județ și din țară, ansambluri ale minorităților etnice, cât și artiști consacrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*