Hai la o tură cu caiacul pe Lacul Limanu

Caiacul, o altă modalitate de a vedea natura. FOTO Dream Explorer

Echipa Dream Explorer vă invită la o tura în natură cu caiacul. Duminică, 22 iulie se pleacă  la ora 11.00 din Constanța spre Lacul Limanu. Caiacele sunt de două persoane.

Dream Explorer este organizator de activități din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activități de aventură și outdoor.

Pentru ieșirea cu caicul, Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare. Expediția va dura 2-3 ore cu mici pauze de odihnă. Participanții pot ajunge la Mangalia cu mașina personală sau cu mașina Dream Explorer (în limita locurilor disponibile: 7 locuri).

Organizatorii le recomandă celor care vor să participe la această aventură, să poarte costum de baie pe sub haine și să aibă și haine de schimb, prosop într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii se poate suna la 0766469431. Pentru rezervarea locului este necesară achitarea costului integral în 24h de la rezervarea locului, iar vârsta minimă este de 12 ani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*