VIDEO Un calcul realist al unui om de afaceri de pe litoral. Un beach-bar te costă 100.000 Euro. Este rentabilă o astfel de afacere?

Beach Bar. FOTO Antranias
Beach Bar. FOTO Antranias

Vă întrebați de ce prețurile din Mamaia sunt atât de mari? Nelu Cosma, un om de afaceri din județul Constanța a făcut un calcul trist, dar realist al unei simple afaceri pe litoral.

Concluzia la care a ajuns omul de afaceri este că pentru un simplu beach-bar cu 10 angajați ajungi să plătești aproximativ 100.000 Euro. În această sumă intră, printre altele, costurile de autorizare și construcție, salariile pentru angajați și taxele speciale impuse de Primăria Constanța.

Nelu Cosma conduce de peste 20 ani “Biroul Unic de Autorizări” din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*