Cea mai nouă piesă a trupei Vama, „Cântă cu mine”, se va auzi live pentru prima dată la concertul de la Arenele Romane

„Cântă cu mine”, piesa trupei Vama, se va auzi live pentru prima dată la concertul de la Arenele Romane

Vama a lansat noul lor single „Cântă cu mine”, ce se va auzi live pentru prima dată la concertul de la Arenele Romane. Membrii trupei Vama s-au urcat pe o eoliană la 100 de metri înălțime pentru filmările videoclipului piesei.

Videoclipul spectaculos în care membrii formației sunt complet transformați și au adevărate partituri actoricești, când dramatice, când pline de umor, ar putea fi încadrat cu ușurință la secțiunea scurt metraj. Scenariul aparține lui Tudor Chirilă, în timp ce regia și imaginea sunt semnate de frații Silviu și Bogdan Mustățea, cunoscuți și sub numele comercial de The Brothers M. Costumele sunt alese și patinate de Ovidiu Buta, stilistul formației.

Filmările s-au realizat pe parcursul a două zile și nu au fost deloc lipsite de peripeții pentru că băieții au filmat, printre altele, la 100 de metri deasupra pământului, instalați pe nacela unei turbine eoliene. În același timp condiția lor fizică a fost încercată pentru că au alergat kilometri întregi, au fost multe căderi, fie din mașină, fie pe plajă sau pe câmpuri agricole, un videoclip care i-a testat fizic la aproape fiecare cadru.

Videoclipul spune povestea a cinci necunoscuți care sunt urmăriți individual de la momentul trezirii lor în pustietate, confuzi și speriați, și încearcă disperați să-și găsească drumul către ei și către oameni. Felul în care se regăsesc este descris cinematografic spre finalul cântecului ca o concluzie a luptei interioare a fiecăruia dintre ei. Filmări din dronă sau cu camera în mână, cadre largi și planuri strânse, aproape macro, lumină naturală spectaculoasă atât la apus cât și la răsărit, spectacolul naturii care uimește și domină, toate și-au dat concursul către un produs cu adevărat special. Videoclipul a fost realizat cu susținerea Grupului CEZ în România și Neversea.

„La început am știut doar că ne dorim un videoclip cu cadre frumoase, așa zisele beauty shots. Apoi, frații Mustățea au venit cu un scenariu interesant, dar care nu ne implica pe noi ca trupă, ci doi actori. Pornind de la ideea lor am scris synopsis-ul actualului clip și am agreat cu toții că ăsta va fi. A urmat o pauză, apoi într-o zi i-am sunat pe frați și le-am spus, trebuie să-l facem în două săptămâni că vrem să-l lansăm înainte de concertul de la Arene. Ne-am mobilizat, am făcut pre-producție, ședințe creative și am plecat în Deltă ușor speriați că nu vom termina. A fost superb. Una din filmările alea în care se leagă totul, vremea ține cu tine, întreaga echipă are o chimie specială, lucrurile se fac fără efort. Experiența de pe nacela turbinei eoliene unde am filmat o oră, suspendați la 100 de metri deasupra pământului este uluitoare și aproape spirituală pentru că au fost testate limitele noastre, undeva într-o zi la apus. Filmările de la Cântă cu mine fac parte din momentele alea în care te bucuri mai mult de călătorie decât de destinație. Cred că faptul că suntem împreună după tot anul ăsta nebun merită celebrat cu un astfel de videoclip” a declarat Tudor Chirilă.

Vama va interpreta „Cântă cu mine”, live, în premieră la concertul din 29 iulie de la Arenele Romane. Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri: „Cântă cu mine” și „Îmi pare rău” (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali, Omu Gnom și Dan Byron.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*