Zilele Culturale ale Bârladului

Zilele Bârladului. FOTO Facebook

În intervalul 11-20 mai, la Bârlad se derulează Zilele Culturale ale orașului, eveniment care a ajuns la cea de a XXXIII-a ediție.

În cadrul acestei ediții dedicate anului Centenar al Marii Uniri, au loc sesiuni științifice, lansări de carte, evocări, expoziții de artă, simpozioane din domeniile istorie și arheologie, spectacole muzicale, coregrafice și de teatru. Toate evenimentele au accesul liber și sunt dedicate unei palete variate de vârste și gusturi.

În intervalul 18-20 mai, pe scenă vor urca artiști de muzică populară, pop dance, pop rock, printre care Nicolae Furdui Iancu, Elena Merișoreanu, Andreea Antonescu, Alex Velea, Radu Ille, Compact B & Leo Iorga.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*