Haideți la Brașov International Marathon, cel mai panoramic maraton de sosea din România

Brașov International Marathon, o alergare cu panoramă. FOTO Facebook

Maratonul Internațional Brașov se desfășoară în zilele de 19 și 20 mai și este considerat a fi cel mai panoramic maraton de șosea din România. Este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru oraș, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.

Din 2017, evenimentul de alergare din Brașov este oficial membru deplin al AIMS Internațional – Asociația Internatională a Maratoanelor și Curselor de Distantă, cel mai important for internațional în domeniu.

Sunt invitați să participe toți cei pasionați de acest sport, care au vârstele cuprinse între 4 ani și 90+ ani, și care pot să aleagă una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42 km, semimaraton 21 km, cursă de 10,7 km și cursă populară de 5,7 km (necompetitivă și necronometrată, în scop caritabil), team run 4×10.7km și curse pentru copii între 4-14 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*