Air Italy SpA a intrat în faliment și va plăti integral valoarea biletelor pentru zborurile după data de 25 februarie inclusiv

Atenționare de călătorie în Turcia: ninsori abundente și blocaje pe infrastructura de transport

Air Italy SpA a anunțat că a intrat în lichidare voluntară dar își  va îndeplini toate angajamentele față de creditorii săi. Prin urmare, compania a a anunțat că le va deconta costul biletelor tuturor clienților care aveau zboruri mai târziu la 25 februarie.

Restituirea va fi plătită prin același instrument de plată utilizat de către fiecare client și va acoperi suma totală. Acest lucru va dura însă, pentru că atât call center-ul cât și adresa de mail refunds@airitaly.com au fost luate cu asalt de cei care aveau zboruri programate prin Air Italy.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*