Wizz Air oferă un discount de 20 la sută pentru biletele spre și dinspre Londra

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Compania Wizz Air a anunțat, vineri, un discount de 20 la sută pentru zborurile către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton.

Promoția e valabilă pentru toți clienții, până la 23.59 ora Europei Centrale, zborurile putând avea loc la orice dată.

„Reducerea de 20 la sută se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20 la sută se aplică tuturor zborurilor către și dinspre Londra Luton disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ în perioada promoțională. Această promoție este valabilă pe 26 iunie, de la 00.00 la 23.59, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup”, au precizat reprezentanții companiei.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100 la sută din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind de asemenea obligat să poarte mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata fără contact. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze online toate achizițiile înainte de zbor (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport. Dați clic aici pentru a vizualiza noul videoclip al Wizz Air pentru securitate, pentru mai multe informații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*