La Cluj Napoca se desfășoară evenimentul „Zi*le de Turism“

ZIle de turism la Cluj Napoca

În perioada 4-18 mai, OST – Organizația Studenților pentru Turismul Românesc – organizează a XI-a ediție a proiectului „Zi*le de Turism”.

Elementul principal al acestui proiect este turismul, prin diferite forme: mișcare, aventură, distracție, adrenalină, bună dispoziție și relaxare.

Printre activitățile din agenda proiectului „Zi*le de turism” se numără: Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme „Mocănița”, treasure hunt, tururi ghidate, proiecția filmului documentar “România neîmblânzită”, zile de aventură (echitație, rafting, parapantă și canyoning) sau zile de mișcare (paintball, ciclism, campionat sportiv și drumeție).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*