Eforie, la început de toamnă. Care sunt beneficiile Talasoterapiei

Plaja din Eforie Nord. FOTO Cristina Niță

Talasoterapia semnifică aplicarea în diverse scopuri terapeutice a proprietăților apei mării, soarelui, cât și a nămolului și a algelor marine tămăduitoare, asociate acțiunii climatului marin. Atât „tratamentul” cât și dorința a cunoaște stațiunea Eforie Nord și trăsăturile culturale motivează an de an vizitatorul.

Cu ajutorul gimnasticii efectuate în cadrul unor tehnici de hidromasaj, a diverselor proceduri terapeutice, se dorește reintegrarea funcțională, în special a diverselor carențelor aparatului locomotor, dar pentru că orice întâlnire cu marea pe perioada întregului an este de bun augur și un avantaj pentru ca vizitatorii stațiunii Eforie Nord să poate practica acest tip de tratament.

Talasoterapia nu se limitează și nu se bazează exclusiv pe utilizarea apei din mare: o parte a tratamentului este schimbarea stilului de viață, în principal.

Un segment în continuă creștere este format din persoane mai tinere și de vârstă mijlocie, care caută o abordare eficientă pentru remodelare, remise en forme, cuprinzând nu numai remodelarea fizică, dar și un proces de restaurare al sănătății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*