Eforie, la început de toamnă. Care sunt beneficiile Talasoterapiei

Plaja din Eforie Nord. FOTO Cristina Niță

Talasoterapia semnifică aplicarea în diverse scopuri terapeutice a proprietăților apei mării, soarelui, cât și a nămolului și a algelor marine tămăduitoare, asociate acțiunii climatului marin. Atât „tratamentul” cât și dorința a cunoaște stațiunea Eforie Nord și trăsăturile culturale motivează an de an vizitatorul.

Cu ajutorul gimnasticii efectuate în cadrul unor tehnici de hidromasaj, a diverselor proceduri terapeutice, se dorește reintegrarea funcțională, în special a diverselor carențelor aparatului locomotor, dar pentru că orice întâlnire cu marea pe perioada întregului an este de bun augur și un avantaj pentru ca vizitatorii stațiunii Eforie Nord să poate practica acest tip de tratament.

Talasoterapia nu se limitează și nu se bazează exclusiv pe utilizarea apei din mare: o parte a tratamentului este schimbarea stilului de viață, în principal.

Un segment în continuă creștere este format din persoane mai tinere și de vârstă mijlocie, care caută o abordare eficientă pentru remodelare, remise en forme, cuprinzând nu numai remodelarea fizică, dar și un proces de restaurare al sănătății.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*