FOTO VIDEO Hotelul New Royal și-a deschis porțile în Constanța. El oferă pe lângă confortul de patru stele, și servicii de înfrumusețare, fitness și recuperare medicală

Hotelul New Royal din Constanța. FOTO GOnext.ro

“Confortul nu are un preț fix” este o vorbă care circulă în turism, însă un investitor din Constanța care a intrat recent pe nișa hotelurilor de oraș vrea să arate că poate oferi calitate oaspeților săi, la prețuri decente. Investitorul este Aurelian Marin, iar hotelul pe care îl operează începând de astăzi în Constanța, este New Royal. Aurelian Marin activează de 19 ani în turism prin agenția sa “Paradis Vacanțe de Vis”, însă recent a intrat și pe piața hotelieră, prin preluarea New Royal din Constanța.

“Businessul principal va rămâne în continuare agenția de turism. Încercăm să ne diversificăm și să ne extindem, și avem intenția de a lua în continuare și alte hoteluri în management, în special pentru a le exploata pe perioada de vară. E loc de creștere pe nișă aceasta, mai ales pentru Constanța, și cred că businessul hotelier pe oraș se va dezvolta foarte mult în următorii ani”, spune Auelian Marin.

Hotelul Royal există în Constanța de câțiva ani buni, dar managementul lui nu a știut să-l facă să strălucească. În ultima vreme intrase în anonimat însă acum noua echipă care l-a preluat, l-a renovat și l-a schimbat aproape de la zero. Acum “New Royal” e de nerecunoscut. Designul e o colecție de decoruri artistice create într-un stil unic. Fiecare etaj are camere în culori distincte și teme vesele și creative. Hotelul New Royal se adresează acum familiilor cu copii, dar și de grupurilor de călători sau turiștilor care călătoresc pe cont propriu.

“Hotelul e proaspăt renovat și oferă condiții de 4 stele. Este mai mult decât un hotel – avem la mezanin un centru de înfrumusețare, un coafor, o sală de conferință de 75 de locuri, iar la demisol avem un centru de recuperare cu sală de fitness, sală de gimnastică, saună, masaj și kinetoterapie. Există și un medic care va stă la dispoziție” spune Rodica Puțintelu, managerului de la New Royal.

Hotelul de 4 stele New Royal își așteaptă oaspeții în 50 de camere și apartamente spațioase, mobilate într-un stil modern. Toate au fost redecorate în nuanțe calde, astfel încât să creeze o atmosferă prietenoasă și relaxantă. Turiștii pot găsi camere duble confortabile și rafinate, dar și apartamente spațioase și elegante, adaptate călătoriilor împreună cu familia.

La mezanin, doamnele se pot bucura de un spațiu dedicat înfrumusețării. New Royal Beauty Center a devenit după o investiție deosebit de importantă, unul dintre cele mai dotate saloane de gen din Constanța. Aparatura de ultimă generație din domeniul cosmeticii faciale aduce la un nivel de excelență tratamentele pe care le poate oferi celor care-i trec pragul.

 “Oferim servicii cosmentice diversificate: tratamente faciale, tratamente cu keratină, diverse măști cosmetice, peelinguri cu aparatură modernă, manichiură clasică, manichiură modernă, și machiaje de zi, de seară și profesionale” explică Olimpia Culea, șefa salonului de beauty.

Tot în cadrul hotelului a fost integrat un centru sportiv și recuperare dotat cu cele mai inovative tehnologii de fizioterapie.  Aparatul Fisio Warm (un vârf în domeniul terapiilor de recuperare) vine în ajutorul pacienților și grăbește procesul de vindecare în probleme musculare, tendinite sau entorse. CrioUltrasuoni este un alt aparat inovativ, care combină efectele crioterapiei cu efectele mecanice ale ionoforezei. Accelereaza astfel timpul de vindecare şi recuperare a pacientului.

Echipamentele de kinetoterapie, alături de sala de fitness, salonul de masaj, sauna, jacuzzi și chiar o salină (în curs de amenajare) întregesc un cluster modern de recuperare medicală. La parter exista un bar și un restaurant ce poate fi configurat pentru organizarea unor evenimente corporate sau particulare. Meniul „à la carte”, împreună cu selecția de vinuri sunt concepute astfel încât să satisfacă și cele mai exigențe gusturi.

Hotelul New Royal se alătură în acest fel grupului de business a cărui piesă principala rămâne în continuare agenția de turism “Paradis Vacanțe de Vis”.

“Agenția rămâne cu ceea ce oferea și până acum: are servicii puternice pe litoralul românesc și încearcă să crească în continuare pe acest segment. 2019 a fost un an turistic foarte bun, cu vânzări bune și cred că serviciile în turism au fost mai bune anul acesta decât în anii anteriori. În continuare văd că se fac investiții mari pe litoralul românesc, deci ar trebui să ne așteptăm la lucruri bune în continuare” a declarat pentru Go NEXT Aurelian Marin, patronul de la “Paradis Vacanțe de Vis”.

Paradis Vacanțe de Vis a adus pe litoralul românesc anul acesta 150 de mii de turiști. Organizează printre altele excursii de o zi în Delta Dunării, în Bulgaria, degustări de vinuri la cramele locale, circuite tematice dobrogene și seri tradiționale românești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*