Restricții în Rezervația Cheile Tișiței în urma viiturilor din ultima vreme

Rezervația Cheile Tișiței. FOTO Salvamont Vrancea

În urma unei viituri produsă în weekendul trecut pe râul Tișița, a fost distrusă complet prima punte. Astfel, parcurgerea traseului din Rezervația Cheile Tișiței a devenit periculos.

Salvamontiștii vrânceni recomandă în aceste condiții. parcurgerea traseului din Rezervația Cheile Tișiței doar până în acel punct, traversarea prin albie poate fi periculoasă mai ales în condițiile avertizărilor meteo din ultima perioadă.

Refacerea podețului se va realiza în cursul săptămânii viitoare dacă condițiile meteo și tehnice o vor permite. Înainte de a pleca pe acest traseu solicitați informații prin intermediul Dispeceratului Național Salvamont la numărul 0-SALVAMONT/ 0725 826 668, sau direct salvatorilor montani aflați în Baza Păulești sau în patrulare pe traseele montane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*