„Caravana filmului românesc” revine la Adjud

„Caravana filmului românesc” revine la Adjud

„Caravana filmului românesc” revine la Adjud, între 29 și 31 iulie, pe Stadionul Municipal, cu o nouă serie de filme: trei dintre capodoperele cinematografiei naționale.

Pe 29 iulie, de la ora 21.00, va rula „Cuibul de viespi”. Bârfa, invidia și conflictul sunt la ordinea zilei în familia Duduleanu. Nici moartea nu le amuțește. Iar pelicula semnată de Horea Popescu redă pregnant atmosfera acestei feroce comedii de moravuri. Un insectar de familie, ce oferă roluri suculente marilor actori ai anilor ’80, într-un film care au făcut să râdă mai multe generații de spectatori.

Pe 30 iulie, la aceeaşi oră, ne întâlnim cu escrocii sentimentali ai anilor ’70, în „Astă seară dansăm în familie”. Ei n-au bani, dar știu că îi pot obține prin înșelăciune sentimentală, de la femeile singure, părăsite, văduve, neconsolate, care visează să se (re)căsătorească. O comedie cu multe încurcături și multe alergături, în stilul inconfundabil al maestrului genului, Geo Saizescu.

Pe 31 iulie copiii sunt invitați să viseze alături de Lizuca și de cățelușul ei, Patrocle, în Dumbrava minunată. Căci, atunci când ai o mamă vitregă rea, cum poți fugi de ea decât visând aventuri minunate, în pădurea fermecată, pe drumul către casa salvatoare a bunicilor?

În situația în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, proiecțiile vor avea loc la Sala de Sport a Stadionului Municipal Adjud.

La toate proiecțiile din cadrul „Caravanei filmului românesc” accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*