Autoritățile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din România: Iași – IN, Buzău, Galați și Vrancea – OUT!

Atenționare de călătorie în Germania - perturbări ale zborurilor

Autoritățile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din România, cu intrare în vigoare din 9 septembrie. Ca urmare a acestei actualizări, județul Iași a fost introdus în categoria de risc, iar județele Buzău, Galați și Vrancea au fost retrase de pe listă.

La acest moment, ținând cont de ultimele decizii ale autorităților germane, alături de municipiul București, 11 județe din România se află pe lista “zonelor de risc”, respectiv: Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Dâmbovița, Iași, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vâlcea. Județele retrase din listă până în prezent sunt următoarele: Buzău (la 09 septembrie), Galați (la 09 septembrie), Gorj (la 02 septembrie), Ialomița (la 20 august), Mehedinți (la 20 august), Neamț (la 02 septembrie), Timiș (la 20 august) și Vrancea (la 09 septembrie).

Pentru mai multe detalii și informații, persoanele care plănuiesc să călătorească în Germania, în perioada imediat următoare, pot să acceseze următorul link: http://turism.gov.ro/web/2020/07/28/in-atentia-persoanelor-care-planuiesc-sa-calatoreasca-in-europa-in-perioada-imediat-urmatoare/ sau să consulte lista atenționărilor de călătorie pusă la dispoziție de Ministerul Afacerilor Externe – http://www.mae.ro/node/51880#null, care cuprinde toate țările din Europa și regimul pe care îl au față de cetățenii străini, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*