Zborurile între Bacău și București se reiau după o pauză de opt ani. Acestea vor fi asigurate de Blue Air

Din luna mai se reiau zborurile Bacău - București

Cursele se vor relua începând cu luna mai și figurează în orar de trei ori pe săptămâna: miercuri, vineri si duminică. Pe lângă avantajul unei deplasări foarte rapide către capitala României – durata de zbor – 40 de minute, pasagerii din Bacău, Neamț, Vrancea, etc au și posibilitatea conectării prin transfer (hub) către zecile de destinații operate de pe Otopeni – peste 1000 de curse lunar . 

Aeroportul Internațional George Enescu si Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, au anunțat lansarea rutei directe Bacău – Otopeni și, astfel, dezvoltarea operațiunilor pe AIGE Bacău, una dintre cele 9 baze operaționale Blue Air.

 „Suntem încântați să putem oferi orașului Bacău această rută nouă, importantă pentru dezvoltarea întregii regiuni. Lucrând în strânsă legătură cu Blue Air am reușit să aducem o îmbunătățire continuă pe parte de accesibilitate și mobilitate. Cele trei zboruri pe săptămână vor conecta Bacăul de Otopeni, iar de aici pasagerii vor putea călători spre cele mai importante orașe europene. De asemenea, reprezintă un sprijin pentru diaspora băcăuană din Europa. Iar zborul direct de pe Otopeni spre Bacău le va ușura considerabil drumul înapoi, acasă”,  a subliniat importanța noii rute de la Bacău spre Otopeni, Oana Chelaru, director al Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău

Prezent la evenimentul de inaugurare pe Aeroportul Bacău, Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air, a precizat că “această rută reprezintă un pas important în parteneriatul pe care Blue Air îl are cu Aeroportul Bacău, care va sprijini considerabil dezvoltarea regiunii. Anunțul de astăzi subliniază, încă o dată, angajamentul luat de Blue Air față de pasagerii săi, de a le oferi rute noi, care să le permită o mobilitate rapidă, sigură și eficientă.Ne bucurăm că, în Anul Centenarului, putem să contribuim la creșterea accesibilității orașului Bacău și suntem siguri că noua rută ce leagă regiunea de Capitala României va aduce un plus în promovarea turismului și în dezvoltarea mediului de afaceri local”.

Noua rută Bacău – Otopeni – Bacău va avea următorul program:
Ziua                              Orar
Miercuri și Vineri – 07:45 08:25 09:05 09:45
OTP BCM BCM OTP

Duminică – 21:30 22:10 22:50 23:30
BCM OTP OTP BCM

Prețul unui bilet este de 106,9 RON (TVA inclus), practic sub costul unei călătorii cu trenul Bacău-București.

 

În acest moment, Blue Air oferă pasagerilor conexiune directă de la Bacău spre Roma, Londra, Milano, Torino, Dublin, Bologna, Bruxelles, Madrid și Liverpool.

Prin noua conexiune cu Otopeni, pasagerii vor ajunge, prin escala la Otopeni, în Larnaca (Cipru), ori în una dintre cele mai căutate destinații de vară, Palma de Mallorca, o rută lansată de Blue Air tot în această primăvară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*