FOTO Mamaia – peisaje dezolante cu mai puțin de o lună înainte de 1 Mai

Mamaia nu e pregătită pentru mini-vacanța de 1 Mai. FOTO Cătălin Huțu
Mamaia nu e pregătită pentru mini-vacanța de 1 Mai. FOTO Cătălin Huțu

În patru zile vin Sărbătorile Pascale, iar peste câteva săptămâni – minivacanța de 1 Mai. Cu toate acestea, stațiunea Mamaia arată ca o un oraș-fantomă.

Jurnalistul Cătălin Huțu a surprins doar o mică parte din Mamaia: terase închise și cu vopseaua scorojită, pasarela pietonală mâncată de rugină, hoteluri în paragină, cu tencuiala căzută și spații verzi neamenajate.

Imaginile prezintă o stațiune care nu are nimic de a face cu titulatura de “Perlă a Litoralului”.

Pentru prima dată după mulți ani, până la ora publicării acestui foto-reportaj nu au fost anunțate niciun fel de evenimente de Paști sau 1 Mai și nici oferte speciale pentru această perioadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Imaginea zilei: Stâlpii din stațiunea Mamaia, vopsiți în albastru înainte de 1 Mai | GoNext
  2. Ministrul Turismului și autoritățile locale din Constanța, sfidate de Organizația Patronală Mamaia: "O întâlnire este lipsită de eficiență și consumatoare de timp" | GoNext

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*