La Timișoara se ține Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret

La festival participă trupe de teatru şcolar şi de tineret de expresie germană din Ucraina, Serbia, Germania şi România.

Cea de-a XIX-a ediţie a “Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret de Limbă Germană” se desfășoară anul acesta la Timişoara, în perioada 2 – 7 aprilie.

La manifestare vor participa trupe de teatru şcolar şi de tineret de expresie germană din Ucraina, Serbia, Germania şi România.

Festivalul este organizat din anul 2000 de către Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” în colaborare cu Teatrul German de Stat Timişoara (TGST), reunind în Banat tineri de expresie germană din diverse ţări europene, dornici de a schimba experienţe, de a-şi prezenta producţiile şi de a se perfecţiona în cadrul unor ateliere de specialitate susţinute de pedagogi şi oameni de teatru.

Toate spectacolele din cadrul festivalului sunt prezentate în sala Teatrului German de Stat Timişoara (TGST), iar atelierele de specialitate au loc la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau.

Organizatorii au specificat că spectacolele nu se traduc în limba română, cu excepția celui din 2 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*