În Timișoara, primele zile ale lunii martie 2019 sunt dedicate Târgului de Turism VACANȚA

Târgul de Turism Vacanța

Publicul timișorean va avea posibilitatea de a-și rezerva din timp vacanțele sezonului 2019, beneficiind de ofertele early booking la cea de a 6-a ediție a Târgului de Turism VACANȚA ce se ține în perioada 1 – 3 martie 2019în cadrul Centrului Regional de Afaceri – CRAFT din Timișoara.

Evenimentul include prezentări de destinații, oferte speciale, activități pentru copii și adulți, prezentări produse de hobby și timp liber, degustări de produse specifice anumitor zone turistice, tombole și premii.

Târgul de turism VACANȚA așteaptă expozanți din zona agențiilor de turism și touroperatorilor, autorităților și asociațiilor profesionale din turism, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*