„West Side Christmas Market”, Parcul de Crăciun organizat de UNTOLD Universe, se deschide pe 25 noiembrie în București

Parcul de Crăciun organizat de UNTOLD Universe, se deschide pe 25 noiembrie în București. FOTO: Pixabay

„West Side Christmas Market”, parcul tematic de Crăciun organizat de UNTOLD Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București se va deschide vineri, 25 noiembrie, ora 18.00, în Parcul Drumul Taberei. De pe 25 noiembrie până în data de 27 decembrie, „West Side Christmas Market” va fi locul preferat de întâlnire atât al bucureștenilor, cât și al celor care se vor afla în vizită în capitală.

„West Side Christmas Market’’ nu va fi un simplu parc tematic de Crăciun, ci va fi locul în care sărbătorile de iarnă vor prinde un nou sens. Atât copiii, cât și adulții se vor putea bucura de momente artistice, ateliere și activități gândite special pentru fiecare categorie de vârstă în parte, de cele mai gustoase preparate tradiționale și vor putea admira bradul de Crăciun.

În afară de activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii vor întreține spiritul sărbătorilor cu alte momentele unice pe care vizitatorii le pot trăi alături de prieteni și familie. Pe lângă patinoarul și caruselul din parcul tematic, vizitatorii pot găsi și o căsuță poștală specială unde pot lăsa scrisoarea pentru Moș Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câștigătorului i se va îndeplini dorința.

Una din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediție va fi perdeaua de lumini care va îmbrăca podul suspendat din parcul Drumul Taberei. Perdeaua de lumini va fi cea mai mare perdea decorativă din România, cu o lungime de peste 100 de metri, fiind suspendată la o înălțime de până la 50 de metri.

În realizarea acestei instalații luminoase, organizatorii lucrează cu o companie internațională care operează astfel de instalații în Asia, Țările Nordice și SUA. Printre cele mai emblematice locații în care compania instalează decorațiuni similare cu perdeaua din Parcul Drumul Taberei, amintim Rockefeller Center, New York.

Conceptul pentru „West Side Christmas Market” este unul original, dezvoltat de echipa de creație UNTOLD Universe. Astfel, personajele ce apar în povestea de Crăciun se alătură universului creativ UNTOLD, construit în ultimii opt ani de zile. „West Side Christmas Market” este locul magic unde prinde viață spiritul sărbătorilor de iarnă și locul în care o echipă formată din cei mai pricepuți elfi, o domnișoară ambițioasă și un bucătar entuziast pregătesc împreună Crăciunul.

Cookie este o domnișoară ambițioasă și exagerat de organizată care se asigură că toate lucrurile mici care fac Crăciunul să fie Crăciun sunt pregătite în cel mai mic detaliu. Ea este cea mai tânără din echipă, este coordonatoarea elfilor, știe cum trebuie să arate totul la final. A început cu organizarea de evenimente ca un job de iarnă, dar a descoperit că vrea să ducă asta la alt nivel, nu doar un hobby, ci o carieră.

Bucătarul este un tânăr entuziast care a moștenit cartea de bucate a Doamnei Crăciun. El este cel care respectă mâncarea tradițională, știe toate nuanțele gastronomice românești, precum și rețetele internaționale de Crăciun. Are totuși un singur defect: nu știe să gătească pentru un număr mic de oameni. Așa a ajuns în parcul nostru tematic.

Aceste personajele îi vor întâmpina pe toți cei care vor trece pragul celui mai așteptat târg de sărbători din București.

Parcul tematic de Crăciun „West Side Christmas Market” își va deschide porțile după cum urmează:

  • de luni până joi, deschis între orele 12.00 și 22.00;
  • în weekend, deschis între orele 12.00 și 23.00;
  • joi, 30 noiembrie, și vineri, 1 decembrie, parcul va fi deschis de la ora 12.00 până la ora 23.00;
  • accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10.00.

Accesul în „West Side Christmas Market’’ va fi gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*