GoNEXT TV Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, îndeamnă la promovarea turistică bazată pe valori: “Pentru mine, Dracula e o prostie”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT. FOTO Adrian Boioglu

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Adrian Voican a făcut o paralelă între Târgul de Turism al României și Târgul de Turism de la Londra.

El a mai vorbit despre cum se promovează alte destinații de iarnă în România și a prezentat oferta Bibi Touring pentru țara noastră.

Vicepreședintele ANAT s-a referit și la strategia de promovare a României peste hotare și a spus cum consideră ideea de promovare cu Dracula și vampiri.

Adrian Voican a mai spus ce destinații recomandă pentru vacanțele din 2023.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*