Circulația rutieră a fost închisă pe Transfăgărășan și Transalpina

Circulația rutieră a fost închisă pe Transfăgărășan și Transalpina. FOTO: Cătălin Legănel

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând de joi, 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan).

Este vorba despre sectorul de drum cuprins între kilometrii 104 (Piscu Negru, județul Argeș) – 130+800 metri (Bâlea Cascadă, județul Sibiu).

De asemenea, tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, imprevizibile, ce pot apărea în orice moment în perioada sezonului rece, pentru siguranța participanților la trafic, a fost închisă și circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina).

În acest caz este vorba despre tronsonul kilometric 34+800 metri – 59+800 metri, între localitățile Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*