Vrei să vezi Cetatea Râșnov și să faci parte dintr-un film internațional? Acum ai ocazia să participi la casting

Cetatea Râșnov. FOTO Facebook
Cetatea Râșnov. FOTO Facebook "Orașul Râșnov"

Cetatea Râșnov devine din nou platou de filmare! În incinta cetății medievale, în perioada 01 – 10 noiembrie vor avea loc o parte din filmările pentru producția americană Dragonheart.

Pe lângă actorii care vor juca în film, producătorii au nevoie și de 500 de oameni pentru figurație.În acest sens, la Cinematograful Amza Pellea din oraș, zilnic, în perioada 22 – 27 octombrie, între orele 12.00 – 19.30 au loc ședințele de casting. Așadar oricine dorește să se înscrie o poate face la cinematograful de pe strada Mihai Viteazul.

Înregistrarea pentru film este GRATUITĂ, ba mai mult , cei care vor ajunge să joace în film vor fi plătiți pentru zilele de filmare. La casting sunt primiți oameni de toate vârstele (inclusiv copii) din localitate sau împrejurimi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*