Îți pregătești mașina pentru călătoriile de iarnă? Catalogul Altgradauto te ajută cu piese originale Ford

Catalog Altgradauto
Catalog Altgradauto

Posesorii de autoturisme Ford care au nevoie de piese de calitate pot accesa Catalog.Altgradauto.ro. Website-ul a fost relansat la începutul acestui an și oferă o experiență îmbunătățită pentru clienții săi, aceștia având acum mai multe opțiuni prin adăugarea de piese Ford MotorCraft. MotorCraft completează gama de piese auto Ford, oferind piese de schimb pentru piața pieselor auto, care sunt susținute de Ford Motor Company pentru repararea autovehiculelor Ford.

“Catalog.Altgradauto.ro a devenit un instrument și mai bun pentru clienți de la relansarea din acest an. Acum site-ul oferă mai multe opțiuni cu piese auto Ford MotorCraft, pentru vehicule Ford care pot fi acum căutate după model tip motor generație”, a declarat Răzvan Cojocaru, directorul e-commerce, divizia AltgradAuto.ro. 

Gama de produse MotorCraft este mare: de la filtre, plăcuțe, lichid spălare parbriz Ford, disc frână, ambreiaje, pachetele de amortizoare Ford MotorCraft, flanșe cu rulmenți – produsele 2018 care sunt competitive inclusiv pe piața aftermarket.

Sunt și produse noi în catalog: ambreiaj, cu rulment presiune și volantă masă dublă la un preț imbatabil. Toate aceste produse, dar și multe altele, precum lifestyle collection sau Ford Tools, sunt prezente în stoc. Livrarea pieselor de schimb  și a accesoriilor auto se face în 24-48 ore. Comenzile plasate până la ora 16 sunt procesate si trimise prin curier în ziua imediat următoare. Comenzile în valoare de peste 199 ron beneficiază de transport gratuit.

Platforma Catalog.Altgradauto.ro ajută la simplificarea procesului de comandă a pieselor. Utilizatorii au un site special conceput pentru a face comandă online de piese Ford Motorcraft, accesorii Ford, – și acum piese Omnicraft, – disponibile oriunde și oricând, de pe un computer, un telefon mobil sau o tabletă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*