VIDEO Târgul de Turism al Bucureștiului revine după 10 ani. Evenimentul debutează pe 27 aprilie la Sala Palatului

Afișul Târgului de Turism al Bucureștiului 2018
Afișul Târgului de Turism al Bucureștiului 2018

Dacă nu ți-ai făcut încă planurile pentru vacanța de vară sau pentru Revelionul 2019, ai deja ocazia să găsești bilete la preț redus. Asta dacă locuiești în București sau ai drum pe acolo între 27 și 29 aprilie 2018.

Târgul de Turism al Bucureștiului (TTB) revine după o pauză de 10 ani. Evenimentul, organizat de Asociația Presei de Turism, are loc între 27 și 29 aprilie 2018 la Sala Palatului, iar Intrarea este liberă.

Agenții de Turism touroperatoare sau revânzătoare se vor întâlni aici cu turiștii dornici de oferte. Un aspect inedit al acestui Târg este faptul că toți expozanții vor purta costume populare tradiționale românești.

La TTB găsești pachete de turism pentru grupuri sau individuale, dar și oferte de la unități de cazare cu o gamă variată de servicii: relaxare, wellness – spa, tabere școlare și de creație, închirieri autocare, rent-a-car și asigurări.

Petre Dordea, organizatorul evenimentului și președintele Asociației Presei de Turism, a explicat pentru echipa GoNEXT de ce a ales această locație pentru TTB.

GoNEXT: Dupa 10 ani un eveniment reînvie la București. Este vorba de Trgul de Turism al Bucureștiului. Ce se va întâmpla, unde, cum, care sunt detaliile în premieră?

Petre Dordea: Se va întâmpla la Sala Palatului, pe 27 – 29 aprilie 2018. Se numește Târgul de Turism al Bucureștiului. Avem o suprafață mică, zic eu, de 140 metri pătrați. Se vor desfășura două târguri în același timp: Gust de România și Târgul de Turism al Bucureștiului și sperăm să vină cât mai mulți bucureșteni.

GoNEXT: De ce este nevoie după Târgul de Turism al României de un Târg de Turism al Bucureștiului? Ce îl face pe acesta să fie special și interesant pentru bucureșteni?

Petre Dordea: Am vrut să fie un târg undeva cât mai aproape de vară și cât mai aproape de momentul când oamenii se hotărăsc să plece în vacanță, dar și cât mai central. De aceea am ales ca locație Sala Palatului, pentru a fi ușor accesibilă.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al Bucureștiului

Vineri, 27 aprilie: 10:00 – 18:00. Deschiderea oficială are loc la ora 10.00.
Sâmbătă, 28 aprilie: 10:00 – 18:00.
Duminică, 29 aprilie: 10:00 – 18:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei (săptămâna 6 aprilie-12 aprilie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*