Zborurile către New York disponibile și cu plecare din Cluj și Chișinău

Aeronavă HiSky. FOTO Strategy Spirit

Pasagerii din Cluj Napoca și Chișinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la București. Compania aeriană HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și din capitala Republicii Moldova.

Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat, astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră și 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat București, Henri Coandă – JFK, New York. Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, pasagerii din vestul țării și din Republica Moldova se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de numai 12 ore.

Principalul avantaj pentru pasagerii care vor alege să călătorească în Statele Unite cu un zbor HiSky este lipsa riscurilor asociate călătoriilor cu escală, precum pierderea legăturii sau a bagajelor. Pentru achiziționarea unei călătorii din Cluj sau Chișinău, cu conexiune la București, aceștia vor efectua o singură rezervare în sistemul companiei, astfel încât asigurarea legăturii până la destinația finală și transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea HiSky.

Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, prețurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeași destinație, pasagerii care pleacă din Chișinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro.

„Aeroportul din București a devenit principalul hub HiSky însă, așa cum le-am promis pasagerilor noștri, ne dorim să oferim opțiuni avantajoase de călătorie pentru locuitorii din întreaga regiune. Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră rețea de rute pasagerilor din țară și din Republica Moldova. Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinație inaccesibilă până acum și mult așteptată atât de comunitatea de business, cât și de turiști și diaspora. Am lucrat mult la optimizarea programului de zbor pentru a putea atinge acest nivel de coordonare perfectă între legături, menținând totuși ore de plecare accesibile, dimineața, și timp suficient pentru transfer, fără a prelungi prea mult durata totală a călătoriei. Am reușit să creăm o experiență lipsită de orice complicații, de la rezervare și până la aterizarea la destinația finală, astfel încât pasagerii să nu resimtă diferențe semnificative între zborul direct și cel cu legătură, nici în ceea ce privește prețul biletului, nici efortul călătoriei.”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Primul zbor al companiei HiSky către New York este programat să aibă loc vineri, 7 iunie. Destinația va fi operată cu patru frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă cu retur în aceleași zile, iar zborul transatlantic, de la București, va avea o durată de puțin peste 10 ore. Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, economic și business, în rezervare fiind incluse o masă caldă și o gustare, pentru fiecare pasager. Zborurile București Otopeni –  New York, JFK, vor fi efectuate cu o aeronavă wide-body modernă, Airbus A330-200, care oferă pasagerilor, pe lângă posibilitatea călătoriei fără escală și acces la conținut multimedia, pe întreaga durată a călătoriei.  Alături de pasagerii din Cluj și Chișinău, compania aeriană a introdus opțiunea zborurilor către SUA, în același condiții, cu legătură la București, și pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv, Israel Conexiunea pentru acești pasageri fiind disponibilă în fiecare zi de joi și duminică, cu tarife de la 405 euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*