De la 1 iulie se dublează tariful pentru călătoria cu autobuzele etajate în Constanța și stațiunea Mamaia

Se reduc tarifele pentru călătoria cu autobuzele etajate din Constanța. FOTO CT BUS

Societatea CT BUS anunță publicul călător că va majora de la 1 iulie tarifele pentru călătoria cu autobuzul etajat City Tour.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, în perioada 1 iulie – 31 august tarifele pentru călătoria cu autobuzul etajat City Tour sunt:

  • bilet o călătorie – 6 lei;
  • bilet o zi – 10 lei.

În acest moment prețul unei călătorii este de trei lei, iar biletul de o zi costă cinci lei.

„Reamintim obligativitatea călătorilor de a purta mască de protecție pe toată durata deplasării cu mijloacele de transport în comun, cât și recomandarea de a respecta măsurile de igienă și distanțare socială”, au precizat sursele citate.

CT BUS a reintrodus linia City Tour, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia, începând cu data de 18 iunie. Circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Linia City Tour este deservită de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09.00 – 22.00. Programul de transport al liniei poate suferi însă modificări, în funcție de condițiile meteo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dacă nu are și un ghid turistic la bord, degeaba face circuit turistic. Lumea nu va ști ca trebuie sa vadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*