Supergrupul american Foreigner, în concert la Arenele Romane

Supergrupul american Foreigner, în concert la Arenele Romane

Supergrupul american Foreigner revine în Romania, duminică, pe 29 mai 2022 la Arenele Romane din Bucureşti, în aer liber. Primele 200 de bilete au preț earlybird și se pun în vânzare pe 2 iulie, la ora 10.30. 

Foreigner se numără printre cele mai populare și longevive formații de rock din lume, chiar dacă au mai avut momente de pauză. În cei peste 40 de ani, de activitate, bazele formației fiind puse în 1976 de către Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platină, vânzând în total peste 80 de milioane de albume în toată lumea.

Printre piesele de marca semnate Foreigner amintim ‘Cold As Ice’, ‘Feels Like the First Time’, ‘Say You Will’ și bineinteles hit-ul care a ajuns pe prima pozitie în topuri din intreaga lumea ‘I Want To Know What Love Is’.

Vânzările Foreigner au ajuns în celebrul Top 40 Bussines Insider Best Selling Music Artists of All Time înaintea unor artiști sau formații precum Bob Dylan, Prince, Queen, Bon Jovi sau Def Leppard.

Foreigner rămân un nume etalon al scenei muzicale internaţionale, un grup care a influențat zeci de artiști și care cu siguranţă va continua sa facă acest lucru.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • VIP (cu loc) – 319 lei earlybird (primele 200), 349 lei în presale și 370 lei la intrare;
  • teren (fără loc, în fața scenei) – 229 lei earlybird (primele 200), 259 în presale și 280 la intrare;
  • acces general (cu loc) – 139 lei earlybird (primele 200), 159 în  presale și 180 lei la intrare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*