VIDEO Exercițiu multiplu de salvare desfășurat de salvamontiștii dâmbovițeni

Exercițiu multiplu de salvare desfășurat de salvamontiștii dâmbovițeni

Întreaga echipă Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la doua exerciții din calendarul de pregătire pentru anul în curs.

Primul dintre acestea a constat în căutarea a doua persoane accidentate, prinse într-o avalanșă. O victima prezenta fracturi multiple iar cealaltă a fost reperată si scoasă din zăpadă cu ajutorul echipamentelor specifice.

Al doilea exercițiu a avut loc în Peștera Ialomiței și a constat în evacuarea unei persoane accidentată cu ajutorul unei tiroliene. La acesta au participat și alți salvatori din mediul subteran, membri CORSA.

„Ambele exerciții s-au încheiat cu succes, demonstrându-ne încă o dată că sunt necesare pentru menținerea capacitații de intervenție a Serviciului Public Judeţean  Salvamont Salvaspeo Dâmbovița”, au precizat membrii echipei Salvamont.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*