Vacanțele pe litoralul românesc pot fi cumpărate cu reduceri de până la 60 la sută

Litoralul românesc. FOTO Paul Alexe

Vacanțele pe litoral pentru vara 2022 pot fi cumpărate în perioada 23-27 februarie cu discounturi de până la 60 la sută în cadrul Târgului de Turism online organizat de turoperatorul Litoralulromanesc.ro, eveniment la care participă peste 230 de unități de cazare din toate stațiunile autohtone. Prețurile pornesc de la 27 de lei de persoană pentru o noapte la mare.

În intervalul 23-27 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2022 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 60 la sută, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 267 de lei pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele din stațiunea Olimp pentru luna iunie, ceea ce înseamnă că un cuplu plătește 54 lei pe o noapte de cazare. Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur în luna iunie cu 5 nopți de cazare la un hotel de 3 stele este 1.700 lei pentru două persoane.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 510 lei/camera dublă în luna iunie, la un hotel de trei stele, și de la 950 de lei/camera dublă la un hotel de 4 stele, pachetul incluzând doar servicii de cazare, fără masă. În Eforie Nord, stațiune căutată în ultimii ani mai ales de familiile cu copii, un sejur pentru două persoane la 2 stele în luna iunie costă de la 309 lei, iar la 3 stele, tot în iunie – 403 lei. Cei care aleg hotelurile de 4 stele din Eforie Nord, cu mic dejun inclus, vor găsi pe durata târgului oferte ce pornesc de la 935 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iunie și de la 1867 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iulie. Cele mai mici tarife pot fi găsite în Neptun-Olimp, unde un sejur de 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele costă de la 267 lei/camera dublă în luna iunie și ajunge la 956 lei/camera dublă la un hotel de 3 stele în luna iulie.

“Ne așteptăm ca litoralul românesc să fie cea mai solicitată destinație internă în această vară, urmând trendul ultimilor ani. De aceea, le recomandăm turiștilor să-și achiziționeze din timp sejurul pentru că avantajele sunt multiple: pe durata Târgului pot profita de cele mai mici tarife din an la pachetele turistice și, în plus, au garanția că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Pe lângă reducerile speciale cu ocazia Târgului de Turism, turiștii se pot bucura și de alte beneficii; de pildă, în unele cazuri, copiii până în 10 ani beneficiază de gratuitate la cazare all inclusive. Opțional, turiștii pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care vor recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanță.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 23 februarie, până la finalul zilei de duminică, 27 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 28 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*