ROMEXPO dă startul la vacanță! Mâine începe Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României de la ROMEXPO. FOTO cu rol ilustrativ

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, eveniment organizat de ROMEXPO, va avea loc în perioada 24 – 27 februarie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, și se va bucura de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului.

Gradul de internaționalizare al târgului este de 46 la sută, la #TTR2022 fiind prezente companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

Consultanții în turism așteaptă vizitatorii atât cu oferte speciale pentru vacanțele de primăvară sau vară, cât și cu recomandări pentru o călătorie în siguranță. Pachetele turistice, all inclusive sau demi-pensiune, către destinații precum: Bulgaria, Croația, Dubai, Spania, Turcia, Grecia, Egipt, beneficiază de reduceri de până la 50 la sută la #TTR2022.

Reduceri consistente sunt și pentru pachetele către destinații exotice. Vizitatorii își pot achiziționa o vacanță către Kenya, Mexic, Maldive, Republica Dominicană, Sri Lanka, Zanzibar sau Thailanda cu un discount de până la 30 la sută, la hoteluri de 4 sau 5 stele.

La Târgul de Turism al României se găsesc și promoții pentru un city-break în Europa. Cei interesați pot cumpăra bilete de avion și cazare în Italia, Franța, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Belgia sau Ungaria cu o reducere de până la 20 la sută.

Mai mult decât atât, de la #TTR2022 nu lipsesc nici mega ofertele pentru sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Promoțiile sunt valabile pentru vacanțele achiziționate în cele 4 zile de târg, în limita locurilor disponibile.

„ROMEXPO dă startul la vacanță cu ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul este organizat respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului. Ne bucurăm că agențiile și tour-operatorii au răspuns pozitiv invitației de a participa la eveniment, le mulțumim că s-au adaptat condițiilor actuale și că au pregătit discounturi semnificative pentru vacanțe în siguranță. De asemenea, le suntem recunoscători și celor care participă la târg pentru a promova cele mai frumoase locuri din România. Îi așteptăm pe vizitatori să explorăm lumea la #TTR2022 și sperăm să găsească vacanța de vis la un super preț”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul  amenajat în Parcarea B.

Informații suplimentare despre eveniment pe www.targuldeturism.ro.

Regulile de acces la eveniment sunt detaliate aici: https://www.romexpo.ro/wp-content/uploads/2020/Conditii-acces-centru-expozitional.pdf

Program de vizitare:

  • 24 – 26 februarie, în intervalul 10.00 – 18.00;
  • 27 februarie, în intervalul 10.00 – 16.00.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*