Vacanțele de Paște și 1 Mai 2020 în Bulgaria s-au reprogramat în 2021 sau în vara aceasta, la același preț

Litoralul bulgăresc. FOTO Adrian Boioglu

IRI Travel, principalul turoperator pe destinația Bulgaria, anunță că vacanțele care erau programate pe litoralul bulgăresc de Paște și 1 Mai în 2020 au fost reprogramate pe perioada Paștelui în 2021 sau în perioada de vară a acestui an.

Mii de rezervări făcute pentru perioada Paștelui și cea de 1 mai au fost anulate după ce hotelurile de pe litoralul bulgăresc se mențin închise.

„Pentru perioada Paștelui aveam 7.000 de rezervări făcute, iar pentru cea de 1 Mai acestea ajungeam la 3.000. Niciuna dintre acestea nu a mai fost păstrată pentru că toate cele peste 100 de hoteluri cu care IRI Travel lucrează vor fi închise cel mai probabil până pe data de 15 mai”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

În acest context, IRI Travel a reușit cu succes, am putea spune, o păstrare a clienților pe care i-a câștigat în perioada de dinainte de apariția pandemiei. Astfel că:

  • 9.500 de turiști și-au reprogramat vacanțele de Paște și de 1 Mai pentru vară 2020, păstrând aceleași prețuri pentru pachetele acumulate
  • 200 de rezervări au fost reprogramate pentru perioada Paștelui 2021, care cade anul viitor în aceeași perioadă cu 1 Mai
  • 300 de rezervări au fost anulate definitiv

„Dorim să menționăm faptul că, turiștii care au dorit o perioadă mai lungă de vacanță pentru vară, vor plăti în plus tarifele/ cameră/zi afișate pentru perioada respectivă. Spre exemplu, dacă acum un turist achiziționase 4 nopți de Paste 2020 și a amânat vacanța pentru vară 2020, dar mai vrea 3 nopți în plus în perioada decisă cu consultanții noștri, acesta va plăti pentru cele 3 nopți în plus, tariful aplicat pentru perioada de vară, nu pentru cea de Paște”, a mai declarat Lucian Bădîrcea.

Rezervările care au fost făcute pentru Paște și 1 Mai în această perioadă sunt la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, majoritatea având regim All Inclusive, dar sunt câteva care au și demipensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*