Turismul, gastronomia și cultura grecească, promovate la Grecia Panorama 2019 Bucharest

Grecia Panorama 2019 Bucharest

Pe 19 și 20 ianuarie se ține evenimentul „Grecia Panorama“, eveniment ajuns la cel de-al doilea an. Gazda este World Trade Center Gallery, din București.

Grecia Panorama este un eveniment internațional unic, care promovează turismul grecesc, gastronomia și cultura acestei țări.

Evenimentul ajuns la a II-a ediție se desfășoară între 19 și 20 ianuarie:

  • Cele mai bune oferte de vacanță în Grecia
  • Prezentări ale insulelor și regiunilor grecești
  • Spectacole culinare
  • Produse grecești certificate direct de la producători greci
  • Loterie cu măslini miniaturali
  • Concursuri cu premii ale expozanților noștri
  •  Muzică și dansuri grecești

Participă agenții de turism din Grecia și din România, producători greci cu diverse produse tradiționale, muzică și dansuri grecești live.

Organizatorii au pregătit spectacole culinare, un cooking show marca Joseph Hadad, produse tradiționale grecești, cele mai bune oferte de vacanță în Grecia, muzica, dansuri tradiționale live și multe surprize și premii ale expozanților.

Accesul la eveniment este liber. Pe parcursul celor 2 zile de eveniment, este pus la dispoziția doritorilor, un autobuz ce va asigura transportul gratuit la World Trade Plaza. Acesta pleacă din piața Romana, stația ASE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*