UNTOLD reunește cei mai talentați creatori de stil în Designers’ Nest

UNTOLD reunește cei mai talentați creatori de stil în Designers’ Nest

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, caută cei mai talentați și îndrăzneți designeri și creatori de stil să fie parte din Designers’ Nest. Misiunea lor? Să aducă magie și mister în universul UNTOLD prin îmbrăcăminte, încălțăminte, coafuri, machiaje sau accesorii.

Designers’ Nest este locul unde chiar și cele mai îndrăznețe fantezii vestimentare și cele mai misterioase și creative look-uri prind viață. Magia UNTOLD este dată și de fiecare participant care devine un personaj în poveste, așa că talentul și creativitatea celor care vor pune stăpânire pe Designers’ Nest, vor reuși să pună în evidență prin ținute, cele mai diverse și curajoase personalități.

Cei care vor să contureze personaje prin creațiile lor pentru universul UNTOLD se pot înscrie în perioada 13 mai – 3 iunie accesând https://untold.com/designers-nest/. Mai multe detalii se pot găsi și pe site-ul www.untold.com.

Designers’ Nest este o inițiativă UNTOLD prin care promovează talentul designerilor români. Hub-ul fashion din interiorul festivalului este o oportunitate prin care publicul poate interacționa direct cu designerii și creațiile vestimentare ale acestora.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc între 4 și 7 august. Tărâmul magic îi așteaptă din nou pe fani să scrie împreună povestea celui de-al șaptelea capitol, în cele patru nopți și patru zile de distracție la Cluj-Napoca. În 2021, peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de libertate și de emoții de neuitat în universul UNTOLD.

Ce artiști vezi în 2022 la UNTOLD

Festivalul UNTOLD reunește an de an cei mai bine cotați DJ-i ai lumii. Cu fiecare ediție, creatorii festivalului vor să îi poarte pe participanți prin noi universuri muzicale. Artiștii care compun line-up-ul evenimentului vin din cele mai diverse genuri muzicale de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote. Line-up-ul complet îl găsești și pe untold.com/stages.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*