GoNEXT TV: Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana: „Vacanța la bordul MS Diana este o minunăție, iar la finalul său pasagerii noștri vor fi mai încântați decât se așteaptă!

Marius Crivțonencu. FOTO Paul Alexe

Marius Crivțonencu, armatorul navei fluviale de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la GoNEXT TV. Sau, pentru a respecta contextul, lucrurile au stat exact… invers! Discuția s-a purtat în cadrul primitor oferit de Lounge Bar-ul cochetei nave de croazieră, în timp ce MS Diana își croia drum, molcom, în magnificul decor oferit de Clisura Dunării.

Evident, subiectul discuției a fost MS Diana și croazierele pe care singura navă românească de croazieră le-a început pe un nou traseu pe firul Dunării, cu plecare din Orșova, în amonte, către Serbia (cu opriri în Veliko Grădiște, Belgrad și Novi Sad) și Croația (Vukovar). După un prim sezon în Delta Dunării, Marius Crivțonencu ne vorbește despre noua provocare, despre ce oferă MS Diana la bordul său, dar și despre ce propun noile destinații în care nava de croazieră ajunge în următoarele luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*