UNIFEST, cel mai mare festival studențesc din țară dă viață orașului Cluj-Napoca în perioada 2-13 noiembrie

UNIFEST ține Clujul treaz

Traininguri, seri de film și de teatru, petreceri tematice, conferințe și dezbateri, concurs de cultură generală, campionate sportive, un treasure hunt și un tur ghidat sunt doar câteva dintre activitățile pregătite de către voluntarii Uniunii Studenților din România.

Fie că ești boboc, sau ești deja un veteran al studenției, voluntarii USR (Uniunea Studenților din România) au pregătit pentru tine o mulțime de activități menite să te scoată din casă și să te ajute să îți găsești prieteni noi cu pasiuni comune.

Pasionații de cultură vor găsi în cadrul Unifest o seară de lectură, o seară de teatru, o seară de film și un concurs de cultură generală despre Cluj-Napoca. În același timp iubitorii de mișcare se vor putea înscrie la campionatele sportive organizate, sau își vor putea consuma caloriile pe ringul de dans al celor mai inedite petreceri tematice. Cei care își doresc să cunoască mai mult din povestea orașului Cluj-Napoca pot participa la un tur ghidat sau la un treasure hunt cu premii pe măsură, iar cei dornici să cunoască și alte culturi pot lua parte la International Night, o seară de socializare cu studenții străini.

Pentru a completa educația formală primită în școli, UNIFEST propune și o serie de traininguri pe teme variate cum ar fi: vorbitul în public sau lucrul în echipă, dar și o dezbatere numită „Market Bate”, care după cum probabil bănuiți va aborda teme din sfera marketingului.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care festivalul Unifest își propune să le ofere studenților clujeni. Pentru lista întreagă a proiectelor și pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Festivalul UNIFEST se află la cea de a 17-a ediție și anul acesta va fi organizat simultan în 11 centre universitare din țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*