România, promovată de Ministerul Turismului la Londra, în cadrul celei mai mari expoziții de turism din lume

România participă la World Travel Market ținut la Londra/Anglia. FOTO Ministerul Turismului

Ministerul Turismului participă la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziție gratuit de către minister tuturor operatorilor de turism interesați de promovare în cadrul expoziției londoneze.

41 de coexpozanți publici și privați prezintă oferta turistică a României sub același acoperiș cu liderii industriei care împărtășesc noile tendințe și inovații din sectorul de turism. World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniștilor din turism din întreaga lume, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra.

Spațiul destinat promovării României a fost închiriat de minister, standul a fost realizat direct de către organizatorul londonez al târgului și se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați destinați întâlnirilor business-to-business între operatorii români și cei străini interesați de țara noastră.

La cea de-a 39-a ediție a târgului de turism de la Londra, reprezentanții Ministerului Turismului promovează cele mai importante destinații turistice din România în contextul celebrării Centenarului și al preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene din 2019.

Ministerul Turismului vine în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care rulează pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. Vizitatorii sunt invitați să vizioneze filme în care sunt expuse cele mai importante destinații turistice din România. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experiență inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, tradițiile românești sunt puse în valoare de un pictor din Bucovina care prezintă publicului creații de artă populară.

World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresată exclusiv profesioniștilor din domeniu și reprezentanților mass-media din întreaga lume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*