Studiu IRI Travel: Unde poți merge pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei și câte nopți te poți caza

Destinația recomandată în 2020 e litoralul din nordul Bulgariei. FOTO Travel Planner
Unde poți merge pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei și câte nopți te poți caza

Turoperatorul IRI Travel a lansat o scurtă analiză numită „Topim prețurile și prelungim vara în septembrie”, în care prezintă tipurile de sejururi cu all inclusive, demipensiune sau mic dejun de care pot beneficia românii pe litoralul bulgăresc, în prima lună de toamnă cu numai 1.000 de lei.

„Ne-am gândit să le oferim turiștilor din România o varietate cât mai mare de vacanțe pe litoralul bulgăresc și din acest motiv am și creat această analiză. Toate datele au la baza un calcul pentru două persoane în hoteluri cu all inclusive, demipensiune și mic dejun”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Dacă turiștii vor alege stațiunea Nisipurile de Aur, atunci la un hotel de trei stele all inclusive vor putea fi cazați pentru minimum cinci nopți, în schimb la patru stele se vor bucura de doar patru nopți de cazare, iar la cinci stele, vor putea sta doar două nopți.

În cazul stațiunii Sunny Beach, pentru 1.000 de lei vor putea achiziționa un sejur de șase nopți la trei stele all inclusive, iar la patru stele vor putea sta cinci nopți. Cazarea la cinci stele, se va putea face numai pentru o durată de trei nopți în aceiași bani.

„În Albena situația este puțin mai specială, din acest motiv doar patru hoteluri de all inclusive și ultra all inclusive și unul de cinci stele în regim de demipensiune vor fi deschise. Iar aici, turiștii români își vor putea achiziționa trei-patru nopți de cazare în prețul de 1.000 de lei”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea.

Pentru orașul stațiune Balchik, turiștii vor putea achiziționa un sejur de șapte nopți cu mic dejun, iar la demipensiune vacanța se mai reduce cu o zi. La patru stele, cu mic dejun, turiștii se vor putea caza pentru patru nopți în timp ce la demipensiune, la fel ca la trei stele, se mai scade o noapte.

În stațiunea Obzor, cazarea la trei stele se întinde pe cinci nopți, iar la patru stele se duce până la trei nopți.

De asemenea, cei care optează pentru o vacanță în orașul Nessebar vor avea parte de șapte nopți de cazare la trei stele, cu mic dejun, și de doar patru nopți la all inclusive. În schimb, la patru stele, hotelierii îi așteaptă pe o durată de patru nopți dacă aleg cazare cu mic dejun și pentru trei nopți dacă aleg demipensiune.

„Trebuie menționat că IRI Travel este și singurul turoperator care respectă ad literam noile măsuri pentru transportul cu autocarul către Bulgaria. Din acest motiv, tarifele noastre pentru charterul pentru litoralul bulgăresc pornesc de la 35 de euro dus întors pentru zona Varna și 45 de euro pentru zona Nessebar. La acest tarif se mai adaugă si un supliment de distanțare fizică”, a mai spus CEO-ul IRI Travel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*