TAROM sărbătoreşte Mica Unire cu bilete la prețuri reduse spre toate destinațiile interne

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, TAROM celebrează Unirea Principatelor Romane și construiește punți de legătură între Capitală și restul destinațiilor interne, cu bilete la prețuri reduse, sărbătorind împreună România de poveste – 7 orașe, o singură zi. Pasionații de călătorii sunt invitați să se (re)conecteze la frumusețea locală și să  (re)descopere orașe precum Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara în atmosfera caracteristică lunii februarie.

Astfel, biletele de avion achiziționate în data de 24 ianuarie 2024, pentru călătorii interne în intervalul 17-24 februarie 2024 (data ultimului retur) au prețuri special reduse.

De la arhitectură, cultură locală, gastronomie și până la practicarea de sporturi de iarnă și agrement, destinațiile propuse asigură doza potrivită de distracție și relaxare, mai ales pentru cei care doresc să evite aglomerația marilor orașe în această perioadă tot mai căutată pentru o escapadă de iarnă.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile de mai sus sunt dintre cele mai atractive şi pornesc de la 68 Euro dus, cu plecare din București, de la 54 Euro întors, cu aterizare în București, și de la 112 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse). Tarifele includ bagajul de cală de 23 kg,  bagajul de mână de 8 kg și check-in gratuit.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 17 – 24 februarie 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii, iar locurile la acest tarif sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*