Un hotel ibis Styles se va deschide, în mai, în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur

Hotel ibis Styles, în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur. FOTO credit: Krasimir Krustev

Accor, grup lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în regiunea Balcanilor, semnând un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria. Hotelul, situat în Nisipurile de Aur va oferi 90 de camere și îi va întâmpina pe primii oaspeți anul acesta în luna mai.

„Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu numeroase hoteluri și mărci care se vor deschide aici în următorii ani. Suntem bucuroși să fim parteneri cu Valdemosa EOOD și suntem încântați să introducem ibis Styles pe Coasta Bulgară a Mării Negre, în Nisipurile de Aur, o stațiune iubită de mulți bulgari și călători internaționali. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru că oferă experiențe de neuitat datorită motivelor și design-ului său unic. Sunt mai mult de 550 de hoteluri care funcționează sub ibis Styles și fiecare are un design ludic și un aspect premium, inspirate de o temă unică, povestită în tot hotelul. Suntem încrezători că oaspeții se vor bucura din plin de întreaga ofertă a acestui brand tânăr, la noul hotel ibis Styles Golden Sands Roomer“, a declarat Cătălina Roșu, director de dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Astfel, Accor continuă să-și consolideze și să-și extindă portofoliul în Europa de Sud-Est, prin semnarea unui acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru rebranding-ul hotelului Roomer Golden Sands, recent renovat. Acesta va fi deschis sub brandul ibis Styles în mai 2021.

Hotel ibis Styles, în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur. FOTO credit: Krasimir Krustev

„Nisipurile de Aur și coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinație turistică foarte populară, ce atrage mulți vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, stațiunea a înregistrat peste 700.000 de turiști cazați în unitățile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situației actuale de pe piață, mai mulți oameni ar putea descoperi adevărata frumusețe a coastei și vor petrece vacanțe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer“, adaugă Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

Hotelul ibis Styles, care va fi deschis în curând, va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară care servește mâncăruri locale și internaționale, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetație. Hotelul este situat lângă promenada principală a stațiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur. Deschiderea sa este programată în mai 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*